Vi avlyser den planlagte flaskeinnsamlingen tirsdag 27. og onsdag 28. oktober. 

Bakgrunnen er at regjeringen i ettermiddag kom med innstramminger og med det en klar oppfordring til å redusere sosial omgang så langt som mulig for alle over ungdomsskolealder, se https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/nye-nasjonale-innstramminger/id2776995/. Barn under ungdomsskolealder som vanligvis er sammen, er unntatt fra avstandskravene på arrangementer. Bergen kommune har i dag varslet en lokal forskrift som offentliggjøres i morgen, tirsdag 27. oktober.

Det er ingen endringer så langt i de faglige rådene fra Helsedirektoratet når det gjelder utendørs arrangement for ungdom under 20 år.


Flokken og troppen vil i stedet holde vanlige møter på sine faste møtedager som er hhv. tirsdag og onsdag, med mindre den lokale forskriften tilsier noe annet. Nærmere beskjed kommer fra enhetslederne. De som har flasker kan ta dem med, så vil roverlaget sortere og legge i sekker. Husk at vi ikke tar imot glassflasker!


Alle våre arrangement holdes nå utendørs for å ivareta smittevernreglene.


Spørsmål kan rettes til undertegnede på mobil 95833447, eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Beste speiderhilsen fra

Bjørn Arne Øvrebø

Gruppeleder

1. Skjold speidergruppe